Bilgisayar Programcılığı

BAPUM, TTO ve TEKMER birimleri Meslek Yüksekokulumuzda buluştu

26.05.2022 Günü saat 14:00 - 17:00 arasında G Blok Aziz Sancar Konferans Salonu'nda programımız akademisyenlerinden Öğr. Gör. Emine ÖZTÜRK ile Bilgisayar Programcılığı Program Başkanı Öğr. Gör. Adnan Kürşat TEKE’nin düzenlediği, üniversitemizin BAPUM, TTO ve TEKMER birimleri ile ortak olarak BAPUM, TTO ve TEKMER İş birliğinde "Proje Geliştirme, Patent Süreci ve Kuluçka Merkezi" hakkında bilgilendirme semineri yapıldı.

Etkinliğimize BAPUM biriminden Dr. Öğr. Üyesi Serap YEŞİLKIR BAYDAR, TTO biriminden Araştırmacı Ali ÇETİNKAYA, Araştırmacı Muhammed Ömer ERDOĞAN ve TEKMER biriminden Öğr. Gör. Çağrı FAYDACI konuşmacı olarak katılmışlardır. Etkinlik Öğr. Gör. Emine ÖZTÜRK’ün sunumuyla her birimin işleyişini, destek sürecini tanıttığı ve öğrenci sorularını cevapladığı 3 oturum hâlinde gerçekleşmiştir. Konuşmacılara plaketleri takdim edildikten sonra etkinlik sonlanmıştır.