Adalet

ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI HAKKINDA

Sevgili Öğrencilerimiz, Yaklaşan final sınavları (18 Ocak-30 Ocak) öncesinde sınavlarla ilgili olarak bilgilendirme yapılması maksadıyla 13.01.2021 Çarşamba günü saat 19:00'da Adalet Programı öğrencileri ile Perculus üzerinden bilgilendirme toplantısı planlanmıştır. LMS üzerinden öğrenci numaranız ve şifreniz ile giriş yaparak oluşturulan sanal sınıfa katılım sağlayabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Yaklaşan final sınavları (18 Ocak- 30 Ocak) öncesinde sınavlarla ilgili olarak bilgilendirme yapılması maksadıyla 13.01.2021 Çarşamba günü saat 19:00'da Adalet Programı öğrencileri ile Perculus üzerinden bilgilendirme toplantısı planlanmıştır. LMS üzerinden öğrenci numaranız ve şifreniz ile giriş yaparak oluşturulan sanal sınıfa katılım sağlayabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.