Uçuş Harekat Yöneticiliği

ASELSAN, SAHA Expo 2022’nin En Büyüğü Oluyor

ASELSAN, SAHA İstanbul tarafından, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 25-28 Ekim’de düzenlenecek olan SAHA Expo 2022 Fuarı’na en büyük stant alanına ve en geniş ürün yelpazesine sahip firma olarak katılım gerçekleştirecek. Şirketten yapmış olduğu bildiriye göre ASELSAN, fuarda yerli üretim potansiyeline sahip artışı ve bağımsız üretim gücünü destek verecek millileştirme çalışmaları sağlayarak stratejik paydaşlarına yönelik özel çalışmalar gerçekleştirecek. Savunma teknolojileri branşında Türkiye’nin en önemli kuruluşu olan ASELSAN, SAHA Expo’da etkinlik alanı ile beraber bir dönümü geçen alanda misafirlerini ağırlayacak.

Açıklamada görüşlerini bildiren ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Haluk Görgün, “SAHA Expo’nun ilk andan beri en büyük destekçilerinden biri olmalarından dolayı gurur ve mutluluk duyduklarını bildirerek sonraki süreçlerde de her zaman destekte bulunacaklarını” açıkladı.

Detaylı bilgi için tıklayınız.