Turist Rehberliği

Adım Adım İstanbul: Sultanahmet

Turist Rehberliği Bölümü Öğrencilerimiz Sultanahmet’i Turist Rehberi Dinç Tümerkan ile Ziyaret Etti.

Adım Adım İstanbul: Sultanahmet

İstanbul Gelişim Üniversitesi Turist Rehberliği Bölümü öğrencileri Dinler Tarihi dersi kapsamında Öğr. Gör. Senay OTO eşliğinde Hristiyanlık ve İslamiyet için son derece önemli bir mabet olan Ayasofya Camii’ni ziyaret ettiler. 04.01.2021 tarihinde gerçekleşen gezi esnasında öğrencilerimize Ayasofya’nın tarihi ve önemi hakkında bilgi vermek ve Ayasofya’nın ve bölgenin bir turist rehberi olarak nasıl tanıtılması gerektiği konusunda bilgi vermek üzere Turist Rehberi Dinç TÜMERKAN eşlik etti. Etkinlik kapsamında Ayasofya Camii’nin yanı sıra Hipodrom Meydanı ve Nakkaş Halı’nın alt katında bulunan kıymetli sarnıç da ziyaret edildi.