Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri

IFTE

IFTE Havacılık Eğitimi Fuarı 6-7-8 Mayıs tarihlerinde WOW Convention Center da gerçekleşti.

IFTE 2016, 6 Mayıs Cuma günü Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi, Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi Başkanı Kemal Yüksek, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sivil Havacılık Meslek Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. Ferşat Kolbakır, Er-ah Uçuş Okulu sahibi M. Erdoğan Cabioğlu Girne Amerikan Üniversitesi Havacılık Yüksekokulu Müdürü Mehmet Reşat Muhtaroğulları, Davut Havacılık’ın Sahibi Serper Davut ve Edirne eski Valisi Dursun Ali Şahin ile birlikte kurdele kesilmesi ile başladı.
      Üniversitemizinde bulunduğu fuarda,katılımcılara havacılıkla ilgili bilgiler verildi.Üniversitemizin havacılık kulübü öğrencileri ve öğretim görevlileri havacılık bölümleri ile ilgili soruları cevapladı,üniversitemizi tanıttı.