Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri

Etkinlik Öncesi MC Havacılık Ziyareti

MC Havacılığın Genel Müdürü sayın Hasan Özsakınç ve koordinatörü sayın Barış Yeşilyurt’a etkinlik davetimizi kabul etmelerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimizi arz ettik. Havacılık sektörünün geleceği, özel jet kiralama ve ambulans jetler, VIP lounch hizmetleri hakkında etkinlik öncesi kendilerinden detaylı bilgiler aldık. Havacılık sektörü ile üniversitemizin Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ve Sivil Hava ulaştırma işletmeciliği bölümleri için karşılıklı staj antlaşmaları, dış paydaş çalışmaları hakkında görüşmeler yaptık etkinlik öncesi bu görüşmeler oldukça faydalı geçti. Etkinliği birlikte organize ettiğimiz. Sayın Öğr. Üyesi Dr. Ekrem Süzen hocacımıza etkinliğe olan katkılarından ve emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz.