Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği

Havacılık Söyleşi Etkinliği

04.04.2023 tarihinde 12:30-14:00 saatleri arasında Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı ile Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı’nın ortak düzenlemiş oldukları havacılık söyleşi etkinliği mezun öğrencimiz Sayın Bendar Aziz Acar ve kabin amiri olarak yıllardır hizmet vermekte olan Sayın Ayla Yıldırım’ın katılımları ile çevrimiçi (online) olarak gerçekleştirildi.

Mezun öğrencimiz Sayın Acar dikey geçiş sınavı, lisans tamamlama, iş başvuruları gibi mezuniyet sonrası süreçler hakkında yaşadığı deneyimleri aktardı. Sayın Yıldırım ise uçucu personel seçim süreçleri, mesleğin gerekleri, uçuş esnasında karşılaştığı sorunlar ve nasıl çözüldüğü gibi konularda tecrübe ve deneyimlerini paylaştı. Etkinliğe bölüm öğretim üyelerinin ve öğrencilerinin ilgisi büyük oldu.
Katılımcılara teşekkür ederiz.