İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği








 Ara sınavlarda başarılar!




Sevgili öğrenciler ara sınavlar başlıyor. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz. 

Sınavda aşağıdaki hususlara dikkat etmeniz gerekmektedir;

1. Sınav süreleriniz en fazla 40 dk olacak şekilde palanlanmıştır.
2. Sınav sırasında tüm öğrencilerin öğrenci kimlikleri yâda öğrenci işlerinden verilen öğrenci belgeleri kontrol edilerek imza alınacaktır.  bununla birlikte hem soru kağıdınızı hem de cevap kağıdınızı imzlamanız çok önem arz ermektedir. İmzasız kağıtlar kabul edilmeyecektir.
3. Sınav süresi boyunca öğrenci kimlikleri masaların üzerinde bulunmak zorundadır.
4. Başkası namına sınava girenler hakkında gerekli işlemler yapılacaktır. 
5. Sınavların ilk 15 dakikasında hiçbir öğrenci sınavı terk edemez. Bir öğrenci çıktıktan sonra sınav salonuna başka bir öğrenci kesinlikle alınamaz. Ayrıca birden fazla derslikte yapılan sınavlarda diğer dersliklerden öğrencilerin çıkma olasılığı nedeniyle ilk 15 dakikadan sonra sınavlara öğrenci alınmaz. 
6.  Yanında cep telefonları, akıllı saatler ve kablosuz kulaklıkları olanlar hakkında tutanak tutulup işlem başlatılacaktır.  Bu nedenle sınav başlamadan önce  yanlarında bu tarz cihazları olanların bu cihazları sınav esnasında ulaşamayacakları bir yere kaldırmaları gerekmektedir.
7. Sınav sırasında kopya çekildiği tespit olunursa kesinlikle tutanak tutulacaktır. 
 

EK ARASINAV (13-19 Aralık 2021)
  •  YKS, 2.Ek Yerleştirme ile üniversitemize yerleştirilen öğrencilerin kayıtları 1 Kasım 2021 tarihinde tamamlanmıştır.Bu grup öğrencilerden mazereti bulunanlara da kesin kayıt için  ek süre verilmiştir.
  • 2.Ek Yerleştirme kayıt yaptıran öğrenciler ile Askerlik, Y.Dil Yeterlik Sınavı veya başka haklı sebeplerle 1 Kasım 2021 tarihinden sonra Bölüm  veya Programlara ilk defa ders kaydı yaptıran öğrencilere   13-19 ARALIK 2021    tarihleri arasında EK  ARASINAV   hakkı verilmiştir. 
  • EK ARASINAV hakkı verilen bu öğrenciler 20-28 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacak olan ARASINAVLARA GİREMEZ.
  • Bu nedenle, Ek Arasınav Hakkı verilen öğrenciler 20-28 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacak arasınav listelerinden çıkarılmıştır.