Mekatronik

2020-2021 eğitim öğretim yılı güz yarıyılı çap başvuruları başladı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı web sayfasında 9 Temmuz 2020 tarihinde çift anadal programlarına başvuru şartları ve kontenjanları açıklandı.

2020-2021 eğitim-öğretim yılında çift anadal programı (ÇAP) başvurusunda bulunmak isteyen değerli program öğrencilerimiz, en geç 24 Temmuz 2020 tarihine kadar ÇAP başvurusunda bulunabilir.

ÇAP başvurusunda bulunabilmek için, anadal programındaki genel not ortalamaları 4.00 üzerinden 2.72 olan ve bulunmuş olduğu önlisans programında %20’lik başarı dilimine giren öğrenciler ücretsiz olarak ikinci anadal diploma programına başlayabilir. Çift anadal programını başarı ile bitirip iki lisans derecesine hak kazanmış olan öğrencilere iki lisans diploması verilir.

Değerli program öğrencilerimiz, Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan dledikleri herhangi bir programda ücretsiz ÇAP yapabilir.

Haberin detayı için tıklayınız.