Mekatronik

Pnömatik Sistemlerde Dijital Dönüşüm Söyleşisi

Değerli program öğrencilerimiz,

Program müfredatı kapsamında gördüğünüz program temel derslerinden Hidrolik-Pnömatik Sistemler  dersinde gördüğünüz konuların pekişmesini sağlamak, Hidrolik-Pnömatik sektörüne merak uyandırmak ve mezuniyet sonrası bu sektörde çalışmayı siz değerli program öğrencilerimize düşündürmek amaçlarıyla 18 Şubat 2021 Perşembe günü saat 13:30'da Pnömatik Sistemlerde Dijital Dönüşüm konu başlıklı söyleşi düzenlenecektir.

FESTO Türkiye San. ve Tic. A.Ş. pnömatik sektöründe faaliyet gösteren bir firma olup M.E.B.’e ve YÖK’e bağlı okul ve üniversitelerle işletmelerin bünyesinde yer alan eğitim sınıflarının alt yapısını oluşturmak için çeşitli projelere imza atmıştır. FESTO firmasından Ürün Pazarlama Müdürü Kerem Yiğit GÖKTAŞ'ın katılımıyla ortalama 2 saatlik bir söyleşi yapılması düşünülmektedir.

Söyleşi Google Meet üzerinden online düzenlenecektir.

Online söyleşiye katılmak için tıklayınız.

Program öğrencilerimize duyurulur.

Görüşmek dileğiyle,

Sağlıkla ve esenlikle kalın.

Sevgiler.