Mekatronik

Mesleki Uygulama Stajı Hakkında

Mesleki Uygulama Stajları ile ilgili bilgiler, MYO web sayfamızda yayınlanmıştır.

Değerli öğrenciler,

Bugün (08.10.2020) paylaştığım "MKT201 Ders Kodlu Mesleki Uygulamalar Dersi Hakkında" başlıklı duyuruda yer alan bilgiler güncellenmiş ve Mesleki Uygulama Stajları ile ilgili izlenmesi gereken adımlar, MYO web sayfamızda yayınlanmıştır. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Program öğrencilerimizin gecikme yaşamaması için staj başlama tarihine 5 gün kala Mesleki Uygulama Staj Formu'nu ilgili yerleri bilgisayar ortamında doldurup, firmaya imzalatıp kaşeletip ve kendi imzanızı attıktan sonra tarayarak myostaj@gelisim.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

MKT201 ders kodlu Mesleki Uygulama gününüz, ders programında ilan edildiği gibi Perşembe günleri, 08:30 - 15:00 saatleri arasında olacaktır.

Değerli öğrencilerimize duyurulur.