Mekatronik

Ek Bütünleme Sınavı Başvuruları Hakkında

Değerli program öğrencilerimiz,

12.01.2022 tarih 2022/01 sayılı Üniversite Senato Kararı gereği COVID-19 nedeniyle karantinada olan ve bu nedenle 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Final ve Bütünleme sınavlarına katılamayan öğrencilere karantinada olduklarını belgelemeleri durumunda ek sınav hakkı verilecektir.

Ek sınav hakkı yalnızca COVID-19 karantinası nedeniyle verilecek olup, diğer gerekçeler kabul edilmeyecektir.

10-13 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacak olan Ek-Bütünleme sınavlarına başvurmak için aşağıda paylaşılan "EK BÜTÜNLEME BAŞVURU DİLEKÇESİ" doldurulmalı ve öğrenci eposta adresinizden myo@gelisim.edu.tr adresine gönderilmeli ya da elden İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşlerine teslim edilmelidir. Başvurunun ekinde başvuru sahibinin pozitif olduğunu gösteren COVID-19 PCR testi sonucu ya da karantina raporu bulunmayan öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır.

İyi günler dileriz.

NOT: Yukarıdaki duyuru aynı zamanda OBİS ve Meslek Yüksekokulumuzun ana web sayfasından da duyurulmuştur.

Değerli program öğrencilerimize önemle duyurulur.

EK Bütünleme Sınav Başvuru Dilekçesi'ni aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Ek Bütünleme Başvuru Dilekçesi

Son başvuru tarihi 08.02.2022 günü saat 14:00'dır.