Lojistik

Lojistik Programı 3. öğrenci değerlendirme toplantısı online olarak gerçekleştirildi

04.06.2020 tarihinde İstanbul Gelişim Üniversitesi Lojistik Programında ders veren öğretim elemanlarının katılımı ile 3. öğrenci değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Programda ders veren öğretim elemanları ve öğrencilerin katılımı gerçekleştirilen toplantılar 2. oturum halinde yapıldı. İlk oturumda toplumsal cinsiyet eşitliği alanında değerlendirmeler ve görüş alışverişleri yapılmıştır. Kadınların ekonomik, sosyal ve temsiliyet bakımında toplum içerisindeki durumu mevcut durumun iyileştirilmesi adına öneriler tartışılmıştır. Toplantının 2. oturumunda final ve bütünleme sınavları, staj süreçleri ve genel duruma ilişkin değerlendirmelerde bulunulmuş olup öğrencilerin soruların cevaplandırılmıştır.