Hava Lojistiği

İstanbul Gelişim Üniversitesi Afet Yardım Kampanyası

Merkez üssü Kahramanmaraş olarak belirlenen deprem için İstanbul Gelişim Üniversitesi ailesi afet yardım kampanyası başlatmıştır.

Kahramanmaraş'ta gerçekleşen 7.7 şiddetinde depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyoruz. Ayrıca depremden yaralı olarak kurtarılan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Bu süreçte İstanbul Gelişim Üniversitesi ailesi olarak elimizden gelen yardımları yapmaktayız. Sizlerin de yardımıyla deprem bölgeleri için afet yardım kampanyası başlattık.

Mesai saatleri içerisinde getireceğiniz eşyaları "İGÜ J Blok SKS Ofisi"ne teslim edebilirsiniz. Mesai saatleri içerisinde yetişemediğiniz durumlarda İGÜ güvenliğe teslim edebilrisiniz.

Önemli not; teslim edilecek olan eşya kıyafet ise giyilebilir durumda, diğer bir ifade ile rencide edici olmamalıdır.

Öncelikli ihtiyaç listesi:
  • Mat