Dış Ticaret

"Gelişimde Umut Var" Adlı Sosyal Sorumluluk Projemiz Tamamlandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Programı 2020-2021 eğitim öğretim döneminde program öğrencileri ile birlikte “Gelişimde Umut Var” sloganı ile bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi.

Dönem içinde yapılan çalışmalarla okullardaki ihtiyaçlarla ilgili bilgiler alındı ve listeler oluşturuldu.  Çalışmanın sonucunda, proje kapsamında Anadolu’nun çeşitli noktalarındaki köy okullarında eğitim gören 760 öğrencinin temel kırtasiye, giyim ihtiyaçları karşılandı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Programı bu çalışmayı her dönemde hem mezun hem de yeni gelen öğrencilerle birlikte ihtiyaçlar ve imkanlar dahilinde sürdürmeyi, çocukların hayatlarına dokunmayı, onları gülümsetmeye devam etmeyi planlamaktadır.