Deniz ve Liman İşletmeciliği

Yüz Yüze Yaz Staj Yeri veya Mesleki Uygulama Yeri Bulamayan Mezun Durumundaki Öğrenciler Hakkında

2020-2021 eğitim-öğretim yılı içinde geçerli olmak üzere yüz yüze yaz staj yeri veya mesleki uygulama yeri bulamayan, mezun durumunda olan ve bu nedenle mezuniyeti gecikebilecek olan öğrenciler yaz öğretimi süresi içinde 26.07.2021-11.09.2021 tarihleri arasında ödev, proje veya sunum şeklinde uzaktan eğitim yoluyla çevrimiçi olarak stajlarını yapabileceklerdir.

- Yaz staj başvurusunda bulunan ve evrakları onaylanan ve stajına başlamış öğrenciler bu durumdan yararlanamayacaktır.
- Staja devam eden öğrenciler stajlarını iptal edip çevrimiçi olarak stajlarını devam ettiremezler.  Stajlarını iptal etmeleri halinde kendilerine kalan staj günleri için staj yeri bulmaları gerekecektir.
-  Normal öğrenim süresini tamamlayan (uzatan) öğrenciler staj için ücret yatırmakla yükümlüdür. Ücretini ödemeyen öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecektir.
- Online staj başvuruları 12.07.2021 - 25.07.2021 tarihleri arasında yapılacaktır.
- Online staj başvurularının öğrencinin okul maili üstünden yapılması gerekmektedir.
- Online staj formları incelendikten sonra onaylanan öğrenciler çevrimiçi olarak stajlarını yapabileceklerdir.
- Online staj yapmak isteyen öğrenciler için yaz öğretimine ders kaydını yaptırma koşulu aranacaktır.

Online yaz staj başvuru formu için tıklayınız. Bu form yaz stajı için geçerlidir.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yayınlanan duyurulara aşağıdaki linklerden erişebilirsiniz.

Duyurulardaki detayların bir kısmını aşağıda daha detaylı halini linklerde bulabilirsiniz.