Bilgisayar Teknolojisi

Gittigidiyor Eğitim ve İş İmkanı

GittiGidiyor Teknoloji Akademisi ön lisans Bilgisayar Programcılığı ve Bilgisayar Teknolojisi mezunlarına yönelik yetenek programı olan GittiGidiyor Teknoloji Akademisi programımızdan 12 ön lisans mezunu ve 2.sınıf öğrencisine 3 ay sürecek ve tamamını GittiGidiyor profesyonellerinin eğitim verdiği, GittiGidiyor içerisinde uygulama imkanı sağlanacaktır. Program tamamen ücretsizdir ve süreç boyunca GittiGidiyor katılımcılarına hediye çeki gibi imkanlar sağlamaktadır. Ayrıca program sonunda en az 1 kişi tam zamanlı olarak işe alınacak.
"Ön lisans bölümü mezunlarımız veya 2. sınıf (bu dönem mezun olacak) öğrencilerimiz bu ücretsiz eğitimden faydalanabilmesi ve kariyer fırsatı yakalamaları için iyi bir fırsattır.

GittiGidiyor ve Yazilimkoyu.org iş birliğiyle yürütülen GittiGidiyor Teknoloji Akademisi’nin 2.dönem eğitimleri başlıyor! GittiGidiyor Teknoloji Akademisi, bilgisayar programcılığı ve bilgisayar/elektrik teknolojisi bölümü *ön lisans mezunlarına* yönelik 3 ay süren yetenek programıdır. 12 kişinin GittiGidiyor’un ürün ve teknoloji ekibi tarafından alacağı uygulamalı yazılım eğitiminden oluşan bu programda yerini ayırt.
Detaylı bilgi ve başvuruya buradan ziyaret edebilirsiniz."

Gittigidiyor