Bilgisayar Teknolojisi

Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Öğrencileri

Bilişim Yıldızları 2022 Yerli ve Milli / Özgün Proje Yarışması'nda dereceye girmeye hak kazanmıştır. Ülkemizde bilişim alanındaki yenilik ve gelişmeleri yakından takip eden ve bilişim kültürünün yayılmasında öncülük eden Türkiye Bilişim Derneği (TBD) İstanbul Şubesi tarafından Bilişim Yıldızları 2022 “Yerli ve Milli / Özgün Proje Yarışması” temasıyla düzenlemektedir.

Bu yıl Bilişim Yıldızları Yarışması’nın 10. yılı olduğundan önemli bir yere sahiptir. Öğr. Gör. Çisem Yaşar tarafından verilen İnternet Programcılığı dersi kapsamında Bilgisayar Programcılığı mezun öğrencilerinden Adem Eren, Aleyna Ebru Ulubaş, ve Berkay Can Özkaradayı’nın 2. sınıfta geliştirmiş oldukları web siteleri (https://www.konumama.com/ ) Türkiye Bilişim Derneği (TBD) İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen 10. Bilişim Yıldızları 2022 Yerli Ve Milli / Özgün Proje Yarışması'nda dereceye girmeye hak kazanmıştır.