Bilgisayar Teknolojisi

2019-2020 Bahar Dönemi Bütünleme Sınavları Başladı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi Gelişim Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojisi Program Başkanı Öğr. Gör. İlknur Kaynarca bütünleme sınavları hakkında mesaj yayımladı.

Öğr. Gör. İlknur Kaynarca, "29 Haziran 2020 ve 4 Temmuz 2020 tarihleri arasında bütünleme sınavları gerçekleştirilecektir. 2019-2020 Eğitim- Öğretim yılı bahar dönemi sonu bütünleme sınavları başladı. Öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması adına bütünleme sınavları 29 Haziran 2020 saat 09.30'dan 4 Temmuz 2020 saat 23.59'a kadar LMS üzerinde aktif olacaktır. Bilgisayar Teknolojisi program özelliğinden dolayı bazı derslerin sınavları uygulamalı bazı derslerin sınavları teorik bazıları ise her iki türde gerçekleştirilebilmektedir. Finallerde uygulama kısmından kalan öğrencilerimiz bütünlemede uygulama sınavına; teorik sınavdan kalan öğrencilerimiz bütünlemede teorik sınava; her ikisinden de kalan öğrencilerimiz bütünleme sınavında her iki türden sınava tabi tutulacaktır. Tüm öğrencilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları adına LMS üzerinden gönderilen duyuruları ve materyalleri dikkatle incelemelerini öneriyorum. Hepinize güveniyor, başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.