Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon

The Monkey King Animasyon Filminin ilk Fragmanı Yayımlandı

Netflix, yeni animasyon aile aksiyon-komedisi "The Monkey King" için fragman yayınladı. Film, yüzyıllardır var olan destansı bir Çin masalından esinlenerek, karizmatik bir Maymun Kral'ın ve onun büyülü dövüşçü çubuğunun 100 iblis, eksantrik bir Ejderha Kral ve kendi egosu ile mücadele ederek zafer kazanmak için giriştiği epik bir macerayı anlatıyor.

Yol boyunca, bir köylü kızı, Maymun Kral'ın bencil tavrına meydan okuyarak, en küçük çakıl taşının bile dünya üzerinde büyük bir etkisi olabileceğini gösteriyor. Filmin başrolünde Maymun Kral'ı Jimmy O. Yang (Crazy Rich Asians) seslendiriyor ve yönetmenlik koltuğunda Anthony Stacchi (Çılgın Dostlar, Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda) bulunuyor. Netflix Animation, Guillermo del Toro'nun Pinokyo'sunun Oscar kazanması ve Deniz Canavarı'nın Oscar adayı olmasının ardından başarılı bir gidişatla devam ediyor. Daha yakın bir zamanda "The Magician's Elephant"ı yayınladılar ve gelecekte "Leo," "High in the Clouds" ve "In Your Dreams" gibi birçok başka filmle izleyicilerin karşısına çıkmayı planlıyorlar.

Filmin yönetmeni Anthony Stacchi kimdir; Amerikalı bir animasyon film yönetmeni ve storyboard artisti olarak tanınır. En bilinen çalışması, Laika stüdyosunun yaptığı "The Boxtrolls" adlı filmidir. Bu film 2014 yılında En İyi Animasyon Filmi dalında Akademi Ödülü'ne aday gösterilmiştir. Stacchi'nin kariyeri, animasyon dünyasında çok sayıda farklı rolle çok çeşitli projelerde yer alarak geçmiştir. DreamWorks Animation'da çalıştığı süre boyunca "Antz" ve "Shrek" gibi filmlerde görev almıştır. Stacchi, Laika stüdyosuna katılmadan önce, Sony Pictures Animation'da "Open Season" adlı filmi yönetmiştir. Stacchi, sadece yönetmen olarak değil aynı zamanda bir hikâye sanatçısı olarak da önemli bir kariyere sahip olmuştur. Film endüstrisine, Lucasfilm'in görsel efekt departmanı Industrial Light & Magic'de başlamış ve burada "Back to the Future", "Hook" ve "Jurassic Park" gibi filmlerde çalışmıştır.

Kaynak1;
aynak2;