Bankacılık ve Sigortacılık

Sektör Sohbetleri

2 Aralık 2022 tarihinde Bankacılık ve Sigortacılık Programı olarak sektör Sohbetleri etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğin amacına uygun olarak, sektörde tecrübeli ve konunun uzmanı olan katılımcılar ile öğrenciler bir araya getirilerek sektör hakkında güncel bilgiler aktarıldı.

Etkinliğe İnsan Kaynakları Müdür Aslı Tutuş ve İKSD genel sekreteri Akın Alıkçıoğlu katıldı.
İnsan Kaynakları Müdür Aslı Tutuş; ‘İnsan kaynakları ne iş yapar’, ‘iş ararken aklınızda bulunsun’ ve ‘çalışma hayatınızda sizi neler bekler’ konu başlıklarında bilgilendirmeler yaptı.

İKSD genel sekreteri Akın Alıkçıoğlu ise, ‘bankacılığın dünü, bugünü ve geleceği’, ‘bankalarda hangi bölümler var’, ‘nerelerde çalışabilirim’, ‘iş hayatına nasıl hazırlanmalıyım’ ve ‘biz bankacılık sektöründe neler yaptık’ konu başlıklarında bilgilendirmeler yaptı. Son bölümde öğrencilerden gelen sorular cevaplandırılarak etkinlik sona erdirildi.
Katılımcılara ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.