Bankacılık ve Sigortacılık

İGMYO, Bankacılık ve Sigortacılık Öğrencileri için ‘’Bitcoin’’ Belgeseli Gösterimi ve Bitcoin Münazarası Düzenlendi

25.04.2022 tarihinde İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık öğrencilerine, Bankacılık ve Sigortacılık programı başkanı Dr. Öğr. Üyesi Duygu ÇELİK öncülüğünde kripto paralardan olan ‘’BİTCOİN’’ üzerine belgesel gösterimi yapıldı.

Bitcoin belgeseli gösteriminin ardından öğrenciler 3 ayrı gruba ayrıldı. Bir tarafta kripto paralardan olan Bitcoin savunucuları grup, diğer tarafta Türk Lirası, Dolar gibi geleneksel paraları savunan grup yer aldı. Son grup ise hakem olarak tarafları dinledi. Kendi görüşlerini savunan taraflar, etkinlik sonunda hakem olan grubun kararını ve görüşlerini dinledi ve münazara sonlandırıldı.