Yapay Zeka ve İnsansız Hava Araçları Teknolojisi Etkinliği Düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Başakşehir Belediyesi Living Lab işbirliği ile Milli Savunma Teknolojileri Kulübü tarafından üniversitemiz öğrencilerinin aktif rol aldığı Yapay Zeka ve İnsansız Hava Araçları Teknolojisi etkinliği düzenlendi.
 06.01.2022 tarihinde gerçekleştirilen Yapay Zeka ve İnsansız Hava Araçları Teknolojisi etkinliğine Başakşehir Akıllı Şehircilik  ve İnovasyon Şefi Ömer Karabayraktar, VisioSoft Kurucu ortağı ve CTO’su Özcan Durak, Drone Türk Ceo’su Mustafa Kaçan, Teknofest 2021 Gönüllü Değerlendiricisi Dinçer Kayalı İstanbul Gelişim Üniversite’sinde ağırlandı.  Konuşmacılar üniversitemizin konferans salonunda  öğrencilerimiz ile buluştu. Katılımcılar söz konusu etkinlikte Living Lab’in desteklerinden, Yapay Zekanın gelişim sürecinden, proje geliştirme aşamalarından, İHA’ların kullanım alanlarından bahsettiler. Etkinlik sonucunda katılımcılara Başakşehir Belediyesi Living Lab tarafından katılım sertifikası verildi.

yz sistemleri