Uçak Bakım ve Onarım Bölümü ve Uçak Teknolojisi Programlarında "Tanınan Okul" Sertifikası

10.08.2020 Pzt 05:02

İstanbul Gelişim Üniversitesi, lisans programları düzeyinde "Uçak Gövde Motor Bakım Bölümü" ve önlisans düzeyinde de "Uçak Teknolojisi Programı" kapsamında "Tanınan Okul" olarak sertifikasyon almıştır.

Uçak Teknolojisi

YÖK ve SHGM'nin 2017 Kasım ayı içinde işbirliği çerçevesinde "Hava Aracı Bakım Teknisyeni" yetiştiren Yüksek Öğretim kurumlarından "Tanınan Okul" şartı aranmasına karar verilmiştir. 2018 yaz dönemi itibarı ile Türkiye'de son derece sınırlı sayıda Yüksek Öğrenim Kurumu "Tanınan Okul" sertifikasına sahip olmuştur.