Köy Okullarına Teknoloji Sınıfı Kurulması Sosyal Sorumluluk Projesi

25.03.2021 Per 11:55

Dr. Öğr. Üyesi Güfte Caner Akın, Dr. Öğr. Üyesi Aslıhan Güzin Selçuk ve Dr. Öğr. Üyesi İsmail Cem Ay'ın başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında; 07.04.2021 tarihinde köy okullarından Kırklareli Çakıllı İlköğretim Okuluna ve Kırklareli Üsküp Atatürk Ortaokuluna teknoloji sınıfı kurulacaktır.

Gelişim Haber

Gelecek nesillere sağlıklı ve temiz bir çevre bırakabilmek için atıkların en aza indirilmesi, kaynakların yerinde etkin kullanılarak kuşaklara aktarılması ve devamlılığının sağlanması amaçlanan projede “Ekolojik, Ekonomik ve Sosyal Sürdürülebilirlik” hedeflenmektedir.

Proje kapsamında İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından 30 adet bilgisayar yenilenmiş, tekrar kullanıma alınmış ve 15 adet tablet işbirliği yapılan firmalar tarafından bağışlanmıştır. Böylelikle bizlerin ihtiyaçlarına aracılık etmeyen bu cihazlar atık olmaktan çıkarılarak, artık yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın eğitimlerine katkı sağlayacaktır.

“Köy Okullarına Teknoloji Sınıfı Kurulması Sosyal Sorumluluk Projesi” başlığıyla oluşturulan bu yardımlaşma hareketinin devam etmesini ve daha çok bireye ulaşmasını umuyoruz.  İleriki günlerde sınıfların kurulumunda yaşanan mutluluk ve heyecanı sizlerle paylaşacağımızı bildiririz.

koy_okullarina_teknoloji_sinifi_