İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr


 İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu’ndan Maket Sergisi

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu İç Mekan Tasarımı Programı öğrencilerince Öğr. Gör. Hülya ALGUR MARŞOĞLU danışmanlığında gerçekleştirilen Maket Sergisi ziyaretçileriyle buluştu.
24-30 Aralık 2018 tarihlerinde İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu (MYO) Fuaye alanında Temel Tasarım Esasları dersi kapsamında gerçekleştirilen Maket Sergisi büyük ilgi gördü. Serginin açılış kurdalesini gerçekleştirilen törenle İGÜ MYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Tüzün Tolga İNAN kesti. Sergi alanını gezen Sn. Müdür Yardımcımız “Bu tür sergilerin sayısının arttırılması okulumuz ve ülkemiz adına faydalı olacaktır.” şeklinde iyi dileklerde bulunarak alandan ayrıldı.
 
İGÜ MYO’nun farklı bölümlerinde oluşan öğrenci gruplarınca ziyaret edilen sergi de birbirinden güzel eser ziyaretçilerin ilgisine mahsar olurken dersin yürütücüsü ve serginin danışmanlığını üstlenen Öğr. Gör. Hülya ALGUR MARŞOĞLU “Yapılan çalışmalar öğrencilerin özgüvenini arttırmak ve tasarım ufkunu geliştirmek adına faydalı olacaktır. Bu nedenle biz program öğretim elemanları olarak öğrencilerimizin kendilerini ifade edebildikleri tüm çalışmalara ve projelere büyük önem ve destek vermekteyiz.” Açıklamalarında bulundu.
 
Bir hafta gibi büyük bir zaman diliminde sergilenen eserlerde ve sergide emeği geçen bütün öğretim görevlilerimizi ve öğrencilerimizi kutlar, başarılar dileriz.


 2018 Maket Sergisi



Haberler

Tüm Haberler