Bilişimde Sektör Buluşması Etkinliği Gerçekleştiridi

30.12.2021 Per 02:27

İstanbul Gelişim Üniversitesi Kariyer Geliştirme Merkezi tarafından Üniversitemiz Bilgisayar Mühendisliği ve Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümleri ile MYO Bilişim Güvenliği Teknolojisi Programı öğrencilerinin aktif rol aldığı Bilişimde Sektör Buluşması etkinliği düzenlendi.

Haber
 02.12.2021 - 16.12.2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Bilişimde Sektör Buluşması etkinliğine bilişim sektöründe farklı uzmanlık alanlarına sahip, deneyimli kişiler İstanbul Gelişim Üniversite’sinde ağırlandı.  Konuşmacılar Instagram canlı yayınları ile öğrenci ve mezunlarımızla buluştu. Katılımcılar söz konusu etkinlikte tercih ettikleri program veya programlara Akran Mentorler eşliğinde katılarak, siber güvenlik, açık kaynak kod, yazılım geliştirme (.net), proje yönetimi ile ilgili eğitimler aldılar, aynı zamanda staj ve kariyer imkanları ile ilgili merak ettikleri soruları davetlilere yönlendirdiler.

bilişim sektör
sektör