20.Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali'nden Gelişim MYO Öğr. Gör. Volkan Budak’a Ödül!

14.11.2019 Per 03:12

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Meslek Yüksekokulu (MYO) Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Volkan Budak’ın Eksik isimli filmi 20.Uluslararası İzmir Kısa Film Festivalinden “Altın Kedi” ödülü ile döndü.

Bu yıl yirmincisi düzenlenen Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali’nin kazananları belli oldu. Jüri üyelerinin yaptığı değerlendirme sonucunda Ulusal Kurmaca Kategorisi en iyi görüntü ödülü “Eksik” ile Görüntü Yönetmeni Serdar Güven ve Yönetmen Volkan Budak’a layık görüldü. Festival ile ilgili detaylı bilgiye tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Köyde annesiyle yaşayan bir çocuğun, hayatındaki eksiklikleri yaşam ve ölüm çerçevesinden kavrama çabasını konu edinen “Eksik”, Kültür Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünden yapım desteği alınarak çekildi. Proje aşamasında Antalya Film Forum Kısa Film Work in Progress Platformu Projeleri Ödülü, TRT ödülü, Sinema Burada Film Festivalinden Post Prodüksiyon ödülü aldı. Türkiye prömiyeri 30. Ankara Film Festivali'nde gerçekleştirildi.

Filmin Ekibi;
Yazan - Yöneten: Volkan Budak
Oyuncular: Ümit Sevim, Merve Polat
Yapımcı: Volkan Budak
Yardımcı Yönetmen: Ulaş Bıçak
Görüntü Yönetmeni: Serdar Güven
Sanat Yönetmeni: Sema Budak
Proje Danışmanı: Doç. Dr. Şükrü Sim
Kurgu: İlkay Nişancı, Volkan Budak
Ses Kayıt: Erkan Ateş
Ses Stüdyo: Melodika Müzik Yapım Hizmetleri LTD. ŞTİ.
Ses Efekt Editörü: Hakan Diriker
Foley Sanatçısı: Ümit Özbek