2019 Hayal et Birlikte Yapalım Yarışması’nda MYO öğrencilerine ödül!

Hayal Et Birlikte Gerçekleştirelim proje yarışmasında Bilgisayar Teknolojisi programı öğrencisi Furkan Zengin liderliğindeki NKAMPUS projesi ödül aldı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma merkezi tarafından düzenlenen "Hayal Et Birlikte Gerçekleştirelim" proje yarışması tamamlandı.

Aralık ayında başlayan proje başvuruları mart ayında son kayıtları tamamlandı. Ön elemeden geçen projeler 8 Mart günü IGU Tower’da düzenlenen yarışma finali sunumları ile gerçekleşti. Yarışmada finale kalan 33 proje ve 39 katılımcı öğrenci fikirleriyle yer aldı.

Yarışma sonucunda "Akıllı Ulaşım Otomasyonu" projesi birincilik ödülüne layık görülürken; İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojisi öğrencisi Furkan Zengin "NKAMPUS" adlı projesiyle ikincilik ödülünü aldı.  Ayrıca IGU TTOUAM projelerine dış paydaşlık yapan Mehmet Cangüleç ve Fikret Yeşilçay’a desteklerinden ötürü plaket verildi.

tto_odul