Uçak Teknolojisi

Liseliler için ‘Online Yaz Akademisi’ başlıyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi, bu yıl üniversite aday öğrencileri için 20 – 24 tarihleri arasında ‘Online Lise Yaz Akademisi’ düzenliyor. Akademinin amacı, öğrencilerin hayallerine ve kişiliklerine uygun meslek seçimi yaptırmak için öncesinde bir üniversite deneyimi yaşatmak.

“AKADEMİK KADRO, LİSE ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞUYOR”

11’inci ve 12’nci sınıf lise öğrencilerinin kariyer haritasını belirlemeden önce online platformda eğitim almak istedikleri bölümün dersine katılabileceklerini ifade eden İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli, “İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak 20 – 24 Temmuz tarihleri arasında birbirinden eğlenceli ve nitelikli dersler ile donanımlı akademik kadromuzu, hedef belirleme sürecinde olan lise öğrencileri ile buluşturuyoruz” dedi.

Haberin detayı için tıklayınız.