İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Turist Rehberliği








 2018-2019 BAHAR DÖNEMi BAŞLADI


2018-2019 Bahar dönemine girerken İGÜ-İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Turist Rehberliği Program Başkanı Emine ÖZDEK'in açılış mesajı


2018-2019 Bahar Dönemine tüm akademik kadro ve öğrencilerimizle beraber hazırız. Bu dönemde bir önceki dönemden daha yaratıcı ve daha başarılı olma gayreti içerisindeyiz. 
İGÜ ailesi olarak kendini geliştirmeyi birinci amaç haline getirmiş, araştırmaya ve öğrenmeye her daim hazır, bilgiye değer veren nitelikli öğrenciler yetiştirmek yegane amacımızdır. Turist rehberliği programı öğrencileri ve bölüm akademisyenleri olarakta bu doğrultuda öğrenme ve öğretme eylemlerini bizzat faaliyete dökeceğimiz, başarılı ve eğlenceli bir dönem için  heyecanla yola koyulduk. Her dönem olduğu gibi bu dönemde hem akademik kadro hemde öğrencilerimiz olarak büyük bir heyecan içerisindeyiz. 
Turizm sektörü hızla değişen ve gelişen bir sektör olma özelliğine sahiptir. Değişimi ve yeniliği yakalamak ve her daim dinamik olmak turizm sektörünün en belirgin amacıdır. Bu amaç doğrultusunda turizm sektörünün gelecekteki rehberleri için ülkemiz ve dünyamız hakkında bilgi sahibi oldukları ve bilgilerine daha yenilerini kattıkları güzel bir dönem olmasını diliyor ve bu konuda alanında uzman akademik kadromuz ile  gerekli tüm çabaları gösteriyoruz. 
Öğretmek ve öğrencilerimizi ileriye taşımak adına her türlü fedakarlığı gösteren meslektaşlarıma ve geleceğimiz olan değerli öğrencilerimize bol başarı dilediğim güzel bir dönem olması diliyorum. Saygı ve sevgilerimle..

Turist Rehberliği Program Başkanı Öğretim Görevisi Emine ÖZDEK.