Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği

Tarihçe

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu 2008 yılında 9 program ile eğitime başlamış ve Gelişim Üniversitesi’nin ana nüvesini oluşturan bir okul olmuştur. Kuruluşundan bu yana gelişmiş ve 19 bölüm, 37 program ve 10 bini aşkın öğrenciye ulaşmıştır. İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan programdan biri de; Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programıdır. Kuruluş tarihinden bu yana her geçen gün artan eğitim kalitesi ve doluluk oranı ile meslek yüksekokulumuzun gözde programlarından biridir.
Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı, öğrencilerin teorik olarak almış oldukları eğitimleri; kendi olanaklarının yanı sıra, İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu bünyesindeki diğer havacılık programlarının imkanlarından faydalanarak pratik olarak da uygulayabilmelerine imkân tanımaktadır. Ayrıca İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu öğrencileri, üniversitemizin tüm yerleşkelerindeki eğitim ve sosyal aktivite olanaklarından kesintisiz faydalanabilmektedir.