İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği







 Program Başkanı'nın Mesajı




Sevgili öğrenciler,

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği programı, hava taşıt araçları ile yolcu ve yük taşımacılığı ile ilgili işlemleri yürütecek; sivil hava taşımacılığının işletme ve yönetimi alanında çalışacak elemanları yetiştirmektir. Programın ikinci öğretimi de mevcuttur. Öğrencilerimiz, ülkemizde dünyaya oranla daha hızlı büyüyen ve önemi her geçen gün artan sivil havacılık sektöründe çok çeşitli pozisyonlarda çalışma imkanı bulabilmektedir. Havayolu şirketleri, yer hizmetleri firmaları, hava taksi, hava kargo gibi sivil havacılık sektörünün önemli bir parçası olan şirketlerde çalışabilirler.

Sektörde uzun yıllar çalışmış dalında uzman hocalarımız akademik bilgileri ile sektör tecrübelerini harmanlayarak eğitim vermektedirler. Birçok havacılık programının (Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri, Uçak Teknolojisi, Uçuş Harekat Yöneticiliği, Hava Lojistiği) okulumuzda var olması ise bir sinerji yaratarak öğrencinin diğer havacılık programlarının var olan imkanlarından da faydalanmasını (atölye ve eğitmenler gibi) sağlamaktadır.

Geleceği olan bir programı, eğitim kalitesi ve olanaklar açısından mükemmel bir okul olan İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu’nda okuyarak geleceğinize yatırım yapabilirsiniz.

Sevgilerle.




Sevgi ADIGÜZEL

Öğretim Görevlisi
Program Başkanı