İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Radyo ve Televizyon Programcılığı








 İGÜ Fotoğraf ve Video Kulübümüz Etkinliklere Devam Ediyor


İstanbul Gelişim Üniversitesi Görsel, İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü bünyesindeki öğrencilerimiz ve danışman hocalarımızın desteği ile kurulan kulübümüz etkinliklerine devam etmektedir. Google Meet üzerinden yapılan ve Foto Muhabiri Esra Hacıoğlu’nun konuk olduğu söyleşimize; bölüm hocalarımız, bölüm öğrencilerimiz, mezun öğrencilerimiz, bölüm dışından katılım gösteren öğrencilerimiz ve üniversite dışından gelen misafirlerimiz ile geniş bir katılım ile etkinliğimiz gerçekleştirilmiştir.


31 Ocak 2021 saat 15.00 ile 17.00 arası gerçekleştirilen online söyleşinin açılışını Kulüp Danışman Hocası Öğr. Gör. Ferit Arda Arıca yapmıştır. Kulüp Başkanı Radyo ve Televizyon Programcılığı ikinci sınıf öğrencisi Nazlı Özdemir ise söyleşi konuğu olan Foto Muhabir Esra Hacıoğlu hakkında katılımcılara tanıtım konuşması yapmıştır ve sözü konuğumuza ve etkinlikte moderatör olan Öğr. Gör. Hatice Sarıyar’a bırakmıştır.

Foto Muhabir Esra Hacıoğlu, iyi birer foto muhabir olmak hakkında aynı zamana foto muhabirliğin zorluklarını, bu sektörde nasıl ivme yakaladığını ve kendisini nasıl geliştirdiğini öğrencilere görsel, işitsel materyaller kullanarak bilgi ve deneyimlerini paylaşmıştır. Söyleşinin sonuna gelindiğinde Hacıoğlu, öğrencilerden gelen sorulara yanıt vererek foto muhabirlik hakkında tavsiyeler vermiştir.

Etkinliğimize konuk olmayı kabul edip bilgi ve deneyimlerini aktaran Esra Hacıoğlu’na teşekkürlerimizi iletiriz. Gerekli iletişimi sağlayarak etkinliğin gerçekleşmesine katkı sağlayan aynı zamanda moderatör olan Öğr. Gör. Hatice Sarıyar’a , diğer tüm hocalarımıza, Kulüp Başkanı Nazlı Özdemir’e ve katılım sağlayan tüm herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.