Radyo ve Televizyon Programcılığı

Bu Son Şansımız Mı? Adlı Gösterim Salt'ta

"Bu Son Şansımız Mı?" adlı gösterim programı on belgesel filmini bir araya getirerek, Türkiye’nin her yerinden ücretsiz olarak saltonline.org’da erişime açıyor.

Program, 26 Nisan’da Bir Masa İki Fil filminin bir haftalık gösterimiyle başlıyor. İklim değişikliğine dikkat çekmek ve toplumsal farkındalık oluşturmak için Güney Afrika, Norveç, Fransa, Kanada, Bolivya ve Balkanlardan on belgesel filmi bir araya getiriyor. 26.Nisan – 4 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek olan filmler bir hafta boyunca orijinal dilinde Türkçe ve İngilizce altyazılı olarak sunulacak.

PROGRAM

26 Nisan-2 Mayıs

Jacob von Heland ve Henrik Ernstson, One Table Two Elephants [Bir Masa İki Fil], 2019

3-9 Mayıs