İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

İnşaat Teknolojisi








  19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı


İstanbul Gelişim Üniversitesi Gelişim Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojisi Programı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı mesaj yayımlayarak kutladı.


Sevgili Öğrenciler
 
19 Mayıs 1919 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışı ile birlikte Türk Milleti asla esir edilemeyeceğini ve bir karış vatan toprağının bile işgal edilemeyeceğini tüm dünya devletlerine göstermiştir. Bağımsızlık mücadelemizin kutlu günü olan bugünün, geleceğimiz, yarınlarımızın teminatı olan sizlere armağan edilmesi de son derece anlamlıdır.
 
Türk gençliği olarak sizler bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da ecdadınızın emaneti Cumhuriyete sahip çıkacak, çağdaş uygarlık düzeyinin aşılması için üstünüze düşen görevleri en güzel şekilde yerine getireceksiniz.

Bu duygu ve düşüncelerle; 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimizle kutluyor, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.