İnşaat Teknolojisi

Bütünleme sınavları hakkında

Bütünleme sınavı; öğrencilerin dönem sonunda başarısız oldukları (FF ve FD) ve koşullu başarılı oldukları dersler (DD ve DC) için tanınan bir hak olup, her yarıyılda yarıyıl sonu sınavı yapılan derslerin bütünleme sınavları yapılır.

Üniversite senatomuz 2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı bütünleme sınavlarının çevrimiçi (online) uzaktan eğitim yoluyla yapılmasına karar verilmiştir.

Bütünleme sınavları 29.06.2020 09.30'da başlayacak ve  04.07.2020 23.59'da sona erecektir.

İGÜ Uzaktan eğitim sayfasına ulaşmak için tıklayın

DD ve DC harf notu bulunan öğrenciler bütünleme sınavına girmek zorunda değildir. Not yükseltmek amacı ile isteğe bağlı olarak sınava girebilirler. Bu öğrencilerin bütünleme sınavına girmeleri halinde bütünlemeden aldıkları son not geçerli olacaktır.