İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Halkla İlişkiler ve Tanıtım








 2018-2019 akademik yılı bahar dönemi açılış mesajı


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Gelişim Meslek Yüksekokulu (MYO) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Program Başkanı Öğr. Gör. Fulya Beteş, bahar dönemi açılış mesajını yayımladı.


Değerli Öğrencilerimiz,

4 Şubat 2019 itibarı ile 2018-2019 Akademik Eğitim- Öğretim Yılı Bahar Dönemi’ne  başlamış bulunmaktayız. Bir dönemi geride bırakmanın ardından akademik yılımızı tamamlamadan önce sizlere aşağıdaki hatırlatmalarda bulunmak isteriz:

Öncelikle birinci sınıf öğrencilerimizin bu dönem ve geçtiğimiz dönem not ortalamalarını içeren GANO’larının 1.80’in üzerinde olmaması halinde öğrencilerimiz ikinci sınıftan ders seçemeyeceklerdir.  İkinci sınıfta okuyan öğrencilerimizin mezun olabilmesi için ise GANO’larının 2.00 ve üzeri olması gerekmektedir.

Yaz dönemi stajlarınızı rahatlıkla yapabilmeniz için Yaz Okulu’na ders bırakmamaya dikkat etmenizi önemle hatırlatmak isteriz. Staj yapmayan öğrencilerimize devlet daireleri, özel firmalar ve sivil toplum kuruluşlarının kurumsal iletişim birimleri, halkla ilişkiler departmanları, iletişim danışmanlığı ve reklam ajanslarıyla şimdiden iletişime geçerek staj yeri bulma konusunda son dakikaya kalmamalarını önermekteyiz.

Güz döneminin başarıyla tamamlanmasının ardından tüm öğrencilerimize derslerine devamı, aktif katılımı ve ilgileri için gösterdikleri çabadan dolayı çok teşekkür ederiz. Bahar döneminde de aynı sinerji ve başarıyı göstereceğinizden emin bir şekilde teorik derslerde aldığınız bilgileri uygulamaya dökme şansı yakalayacağınız halkla ilişkiler kampanya uygulama projelerinizde ve tüm diğer derslerinizde sizlere kolaylıklar dileriz.

Birinci sınıf öğrencilerimizin meslekli anlamda teorik ve pratik bilgilerini benimsemiş olarak gelecekteki meslekleri olan halkla ilişkiler ve tanıtım sektörüne olan sevgi ve heyecanı benimsemiş, ikinci sınıf öğrencilerimizin de mesleğe atılmaya hazır mesleki ve manevi yönden donanımlı bir şekilde kuvvetli bir özgeçmiş dosyası ile bölümümüzden mezun etmek öncelikli dileğimizdir. Bunun yanı sıra işimizin de bir parçası olan sosyal sorumluluk kavramının imaj yaratmanın ötesinde insani boyutunun da bilincine varmış, kendisi dışında yaşadığımız dünyaya ve insanlara da dokunmayı ilke edinmiş bireyler olarak bir dönemi bitirmeniz bölüm hocalarınız olarak hepimizin temel temennisidir.

Dileriz ki dijitalleşmenin yaşandığı günümüzde iletişim sektörü ve kanallarının da sürekli gelişip dönüşmekte olduğunun bilinciyle çağı yakalayan, yeniliğe ayak uyduran, farklılıklardan beslenen, etik değerleri benimseyen global bireyler olarak  mesleğimizi daha da geliştirebilirsiniz.

Üniversitemizin tüm öğrencilerine, akademisyenlerine ve personeline bahar döneminde başarılar dileriz.
 
Öğr. Gör. Fulya Beteş
Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Başkanı 

 Galeri