Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı'na Yatay Geçiş Başvuruları Başlamıştır.

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu, Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü içerisinde yer alan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programına yatay geçiş yapmak isteyen öğrenciler için başvuru süreci başlamıştır.

Gelişim Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtımı programına yatay geçiş ile kaydolmak isteyen öğrenciler için başvuru tarihleri 14.12.2018-16.01.2019 arasıdır. Yatay geçiş başvurusu yapmak isteyen öğrenciler için Yatay Geçiş Başvuru Komisyonu'nda yer alan öğretim görevlileri bilgileri ve günleri aşağıdaki tabloda görülebilir.

Gün     İlgili Kişi             Oda No   Bulunduğu Kat Dahili
Pazartesi                                                Öğr. Gör. Mahmut Nedim Tansu  12    Zemin Kat    614
Salı                                                                  Öğr. Gör. İsmihan Günal       8   Zemin Kat    614
Çarşamba                                                                      Öğr. Gör. Özge Ortaç  81     A Katı  614
Perşembe                                Öğr. Gör. Ezgi Özmen 17  Zemin Kat  614
Cuma                                       Öğr. Gör. Nuran Öztürk   4  Zemin Kat  614

Yatay geçiş şartları ile ilgili ekstra bilgi almak isterseniz aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Öğr. Gör. Fulya BETEŞ
Halkla İlişkiler ve Tanıtım Program Başkanı