İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Grafik Tasarımı








 Meslek Yüksekokulumuz Akademisyenlerinden Şanlıurfa’da Karma Sergi


İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu, Grafik Tasarımı Programı Öğretim Görevlisi S. Bülent OKAY, Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Programı Öğretim Görevlisi İpek Fatma ÇEVİK ile Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Fulya BETEŞ Şanlıurfa’da “El Ruha” adlı karma sergiye katıldı.


3. Uluslararası El Ruha Sosyal Bilimler Kongresi kapsamında Şanlıurfa El Ruha Oteli’nde gerçekleştirilen “El Ruha” adlı karma sergide İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinin yanısıra İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Nuri SEZER ile farklı üniversitelerden de akademisyenler yer aldı.
 
İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri S. Bülent OKAY, İpek F. ÇEVİK ve Fulya BETEŞ, farklı bir şehirde farklı kurumdan meslekdaşlarıyla ortak bir platformda buluşarak üniversitemizi temsil etmekten mutluluk duyduklarını belirttiler. Ders vermenin yanı sıra mesleki üretim yapmanın hem kendilerini etkin kıldığını hem de öğrencilere örnek teşkil ederek öğrencileri üretim yapmaya motive ettiğini vurguladılar. İKSAD, El Ruha Oteli ve Harran Üniversitesi’ne kendilerini ağırladıkları ve misafirperverlikleri için teşekkür eden meslek yüksekokulu akademisyenlerimiz kurumumuz İstanbul Gelişim Üniversitesi adına benzer etkinlikler ve bilimsel aktiviteler için her zaman destek vermeye ve ev sahipliği yapmaya hazır olduklarını dile getirdiler.

 Galeri