Yıl 1 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Yarıyıl 1 | ||||||
Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
YDL101 | YABANCI DİL I (İNG.) | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
TRD101 | TÜRK DİLİ I | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
MAT151 | MATEMATİK | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 |
GDP157 | HİJYEN VE SANİTASYON | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 |
GDP155 | TEMEL İŞLEMLER I | 2 | 0 | 0 | 2 | 4 |
GDP153 | GIDA KİMYASI VE BİYOKİMYASI | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 |
GDP151 | GENEL MİKROBİYOLOJİ | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
ATA101 | ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 19 | 30 |
Yıl 1 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Yarıyıl 2 | ||||||
Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
YDL102 | YABANCI DİL II (İNG.) | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
TRD102 | TÜRK DİLİ II | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
GDP158 | GIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 |
GDP156 | TEMEL İŞLEMLER II | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 |
GDP154 | BESLENME İLKELERİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GDP152 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
ATA102 | ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 16 | 30 |
Yıl 2 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Yarıyıl 3 | ||||||
Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
MYO299 | YAZ STAJI | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
GDP301 | MESLEKİ UYGULAMA I | 0 | 8 | 0 | 4 | 5 |
GDP255 | SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 4 |
GDP253 | LABORATUVAR TEKNİKLERİ | 0 | 2 | 0 | 1 | 5 |
- | PROGRAM DIŞI SEÇMELİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 3 |
- | PROGRAM SEÇMELİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 |
- | PROGRAM SEÇMELİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 13 | 30 |
Yıl 2 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Yarıyıl 4 | ||||||
Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
GDP302 | MESLEKİ UYGULAMA II | 0 | 8 | 0 | 4 | 5 |
GDP256 | MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 |
GDP254 | GIDA ANALİZLERİ | 0 | 4 | 0 | 2 | 5 |
- | PROGRAM DIŞI SEÇMELİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 3 |
- | PROGRAM SEÇMELİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 |
- | PROGRAM SEÇMELİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 14 | 30 |