İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Gıda Teknolojisi








 Pandemi Sürecinde Gıda Güvenliği ve COVID-19 Sonrası Beslenme Trendleri Semineri




İGMYO Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi Programı Gıda Yüksek Mühendisi, Öğr. Gör. Kübra SAĞLAM, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Programının düzenlemiş olduğu söyleşi de konuk konuşmacı olarak yer alacak, "Pandemi Sürecinde Gıda Güvenliği ve COVID-19 Sonrası Beslenme Trendleri" konusunu anlatacaktır. Söyleşiye katılım için Zoom linki aşağıdaki gibidir.



Konu: Pandemi Sürecinde Gıda Güvenliği ve COVID-19 Sonrası Beslenme Trendleri
Tarih: 12 Mayıs 2021 saat: 11.00


Join Zoom Meeting

https://lnkd.in/d7y4KGJ

Meeting ID: 398 157 9170
Passcode: 1234