Elektronik Teknolojisi

Tarihçe

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu deneyimli ve güçlü akademik kadrosu ile eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmektedir. Bünyesinde kadrolu olarak bulunan öğretim elemanlarının yanında sektörün önde gelen isimleri yarı zamanlı olarak istihdam edilerek öğrencilerin iş hayatına yönelik uygulama tecrübelerini öğrenmeleri konusunda imkan sağlanmaktadır.

Elektronik Teknolojisi programı 2019 yılında eğitim-öğretime başlamıştır. Hedefi her geçen yıl gelişime ayak uydurarak öğrenciye sunduğu imkanları büyütmektir.

Elektronik Teknolojisi programının amacı; endüstride kullanılacak yeni teknoloji cihazların bakımı, kurulumunu ve onarımını yapacak nitelikli eleman ihtiyacını karşılayacak yüksek iş becerisine sahip, öğrendiği pratik ve teorik bilgileri uygulamaya geçirebilecek nitelikli ara elaman yetiştirmektir.

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin teorik olarak almış oldukları eğitimleri pratik olarak da uygulayabilmeleri adına Elektrik Laboratuvarı ve bilgisayar laboratuvarları ile uygulama alanı imkanı sunmaktadır.

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu öğrencileri üniversitemizin tüm yerleşkelerinde bulunan eğitim ve sosyal aktivite olanaklarından kesintisiz olarak faydalanabilmektedirler.