BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI

Uzmanlaşma Gruplarımız Bu Dönem Etkinliklerini Artıracaklar

04.02.2019 Pzt 04:38

Dahil oldukları akademik program derslerinin yanında öğrencilerimizi bilgigisayar bilimlerinin ve sanatın ilgi duydukları bir alanında uzmanlaşmaya teşvik ediyoruz. Bu amaçla kurulmuş öğrenci ilgi grupları yeni dönemde çeşitli etkinilklerle kendilerinden söz ettirecekler.

Klüp
Uzmanlaşma, çağın önüne geçme, takım ruhu ve liderlik....

Öğrencilerimizin bu konularda gelişimlerine büyük önem veriyoruz. Geniş bir vizyona sahip, analitik sentez gücü yüksek, birlikte proje üretebilir ve liderlik yapabilir potansiyellerini harekete geçirmek üzere dönem içinde bağımsız çalışma grupları olarak toplantılar eğitimler, çalıştaylar ve geziler düzenlenmekte. Programımız öğrencilerini sıradan bir kodlayıcı olarak değil, üstün özellikli yazılımcılar olarak yetiştirmeye çalışıyor ve bunun altyapısını onlara sunuyoruz.