Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon

İGÜ ve Uluslararası Vizyon Üniversitesi iş birliği kararı aldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) ile Kuzey Makedonya Uluslararası Vizyon Üniversitesi ile ikili anlaşmalar, akademisyen ve öğrenci değişim programları, ortak bilimsel projeler gibi birçok alanda iş birliği kararı alındı.

İGÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İzzet Gümüş, İGÜ Sürekli Eğitim Merkezi (İGÜSEM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatih Fuat Tuncer ve İGÜ Kurumsal İletişim ve Tanıtım Daire Başkanı Bülent Değirmenci tarafından yapılan görüşmelerde birçok iş birliği kararı alındı.

Gerçekleştirilmesi planlanan iş birlikleri hakkında konuşan Prof. Dr. İzzet Gümüş,  uluslararasılaşmaya büyük önem verdiklerini belirterek, “Yakın zamanda büyük uluslararası başarılara imza attık. Türkiye’de yükseköğretim alanında ciddi yatırımlarda bulunduk. Uluslararası Vizyon Üniversitesi ile de birçok alanda iş birliği kararı aldık. Ortak kongreler, sempozyumlar ile de bilimin oluşumuna ve gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.