BANKACILIK VE SİGORTACILIK

2018/2019 Bahar Eğitim Dönemi Başlarken…

07.02.2019 Per 01:02

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu (MYO) Bankacılık ve Sigortacılık Programı Program Başkanı Sn. Öğr. Gör. Serdar ORHAN’ın Dönem Açılış Mesajı:

Bankacılık ve Sigortacılık Programının değerli öğrencileri, ülkemizdeki ekonomik büyüme ile birlikte var olan ekonomik dalgalanmaların kişilere ve kurumlara olumsuz etkisini hissettiğimiz bugünlerde finans sektörünün işleyişinin mikrodan makroya derin izler bırakabileceğini görüyoruz.  Ülkelerdeki sağlam bir finans sektörü ekonomik dalgalanmalara karşı ülkeleri ayakta tutarken tam tersi durumunda ülkelerdeki ekonomik kriz kaçınılmaz oluyor.
Sizler de yakın zamanda finans sektörünün içinde bulunarak bu mücadeleye katılacaksınız. Bunun için sizin de bilgi ve birikim olarak çok güçlü olmanız gerek. Ülkemizdeki ve diğer ülkelerdeki ekonomileri, finans sektörünü takip ederek eğitim süresince aldığınız teorik bilgileri ve staj dönemindeki uygulamaları birleştirerek gücünüze güç katmalısınız.  Bu düşüncelerle güz dönemindeki başarılarınızı bahar dönemine taşıyarak, başarısızlıklarınızdan ders çıkartarak bahar eğitim döneminin, verimli ve keyifli geçmesini diliyorum.