| Yıl 1 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Yarıyıl 1 | ||||||
| Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
| YDL101 | YABANCI DİL I (İNG.) | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
| TRD101 | TÜRK DİLİ I | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
| GDP157 | HİJYEN VE SANİTASYON | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 |
| ATA101 | ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
| ASP159 | PİŞİRME YÖNTEMLERİ I | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
| ASP157 | GASTRONOMİYE GİRİŞ | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 |
| ASP155 | MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 4 |
| ASP151 | GASTRONOMİ TARİHİ VE KÜLTÜRÜ | 2 | 0 | 0 | 2 | 3 |
| T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 17 | 30 | ||||
| Yıl 1 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Yarıyıl 2 | ||||||
| Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
| YDL102 | YABANCI DİL II (İNG.) | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
| TRD102 | TÜRK DİLİ II | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
| GDP154 | BESLENME İLKELERİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
| ATA102 | ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
| ASP160 | PİŞİRME YÖNTEMLERİ II | 0 | 4 | 0 | 2 | 7 |
| ASP156 | MENÜ PLANLAMA | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
| ASP152 | EKMEK YAPIM TEKNİĞİ | 0 | 4 | 0 | 2 | 5 |
| T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 17 | 30 | ||||
| Yıl 2 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Yarıyıl 3 | ||||||
| Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
| MYO299 | YAZ STAJI | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
| ASP301 | MESLEKİ UYGULAMALAR I | 0 | 8 | 0 | 4 | 5 |
| ASP253 | TÜRK MUTFAĞI | 0 | 4 | 0 | 2 | 5 |
| ASP251 | PASTANE ÜRÜNLERİ | 0 | 4 | 0 | 2 | 4 |
| - | PROGRAM DIŞI SEÇMELİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 3 |
| - | PROGRAM SEÇMELİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 |
| - | PROGRAM SEÇMELİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 |
| T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 14 | 30 | ||||
| Yıl 2 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Yarıyıl 4 | ||||||
| Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
| ASP302 | MESLEKİ UYGULAMALAR II | 0 | 8 | 0 | 4 | 5 |
| ASP254 | DÜNYA MUTFAKLARI VE UYGULAMALARI | 0 | 4 | 0 | 2 | 5 |
| ASP252 | SOĞUK MUTFAK | 0 | 4 | 0 | 2 | 5 |
| - | PROGRAM DIŞI SEÇMELİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 3 |
| - | PROGRAM SEÇMELİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 |
| - | PROGRAM SEÇMELİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 |
| T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 14 | 30 | ||||