Yıl 1 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Yarıyıl 1 | ||||||
Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
YDL101 | YABANCI DİL I (İNG.) | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
TRD101 | TÜRK DİLİ I | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
BIL101 | BİLGİ TEKNOLOJİLERİ | 0 | 2 | 0 | 1 | 2 |
ATA101 | ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
ASP107 | HİJYEN VE SANİTASYON | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 |
ASP105 | MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 |
ASP103 | MUTFAK ORGANİZASYONU | 1 | 2 | 0 | 2 | 5 |
ASP101 | PİŞİRME YÖNTEMLERİ I | 2 | 2 | 0 | 3 | 6 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 17 | 30 |
Yıl 1 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Yarıyıl 2 | ||||||
Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
YDL102 | YABANCI DİL II (İNG.) | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
TRD102 | TÜRK DİLİ II | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
ATA102 | ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
ASP108 | EKMEK YAPIM TEKNİĞİ | 1 | 2 | 0 | 2 | 5 |
ASP106 | MUTFAK ÜRÜNLERİ | 1 | 2 | 0 | 2 | 6 |
ASP104 | MENÜ PLANLAMA | 1 | 2 | 0 | 2 | 6 |
ASP102 | PİŞİRME YÖNTEMLERİ II | 2 | 2 | 0 | 3 | 6 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 16 | 30 |
Yıl 2 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Yarıyıl 3 | ||||||
Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
ASP299 | YAZ STAJI | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
ASP203 | PASTANE ÜRÜNLERİ | 2 | 2 | 0 | 3 | 4 |
ASP201 | MESLEKİ UYGULAMALAR I | 0 | 8 | 0 | 4 | 5 |
- | ALAN DIŞI SEÇMELİ-31 | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 |
- | BÖLÜM SEÇMELİ Y-31 | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 |
- | BÖLÜM SEÇMELİ Y-32 | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 |
- | BÖLÜM SEÇMELİ Y-33 | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 15 | 30 |
Yıl 2 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Yarıyıl 4 | ||||||
Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
ASP214 | SOĞUK MUTFAK | 2 | 2 | 0 | 3 | 5 |
ASP202 | MESLEKİ UYGULAMALAR II | 0 | 8 | 0 | 4 | 5 |
- | ALAN DIŞI SEÇMELİ Y-41 | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 |
- | BÖLÜM SEÇMELİ Y-41 | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 |
- | BÖLÜM SEÇMELİ Y-42 | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 |
- | BÖLÜM SEÇMELİ Y-43 | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 15 | 30 |