İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Aşçılık








 İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Dünya Mutfakları dersinde workshop düzenlendi


İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Dünya Mutfakları Dersinde workshop düzenleyerek, öğrencilere yemeklerin incelikleri hakkında bilgi verildi.


Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Sevcan Battal’ın "Dünya Mutfakları" dersi kapsamında Sheraton Grand İstanbul Hoteli'nin Şefi Taylan Özgür Yalçın ile workshop etkinliği düzenlenmiştir.

Taylan Şef eşliğinde öğrenciler; portekiz usulu balık çorbası, vol au vent ıspanaklı piliç fricassee, escalope de veau röşti patates sebze ratatouille yemekleri hazırlanmıştır. Öğrencilere menünün ve yemeklerin incelikleri aktarılmıştır. Bu güzel ve verimli etkinliğimiz için Aşçılık Program Başkanı Öğr. Gör. Aslı Muslu Can' a ve Şef Taylan'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.