İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Aşçılık








 İstanbul Gelişim Üniversitesi MYO Aşçılık Programı'nda “Sağlıklı Menü Planlama” ile ilgili konferans düzenlendi


Uzman Diyetisyen Berrin Yiğit İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı'nda düzenlenen "Sağlıklı Menü Planlama" konferansının konuğu oldu.


Konferansta besin, beslenme, sağlık konularından bahsederek, menü planlamadaki amaçlarımızın neler olduğu ve menü planlarken nelere dikkat edilmesi gerekir gibi konular üzerinde duran Berrin Yiğit konuşmasını tamamladıktan sonra öğrencilerin sorularına cevap verdi.

Değerli vaktini öğrencilerimize ayırıp keyifli bir konferans veren Uzman Diyetisyen Berrin Yiğit’e teşekkürü bir borç biliriz.
Ayrıca etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen Aşçılık Program Başkanı Aslı Muslu Can’a teşekkür ederiz.