İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Aşçılık








 İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı'nda Workshop gerçekleştirildi


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Aşçılık Programı Ziyafet Mutfağı dersinde Şef Erkan Kıyıcıoğlu ile workshop gerçekleştirildi.


Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Yeliz Demir' in "Ziyafet Mutfağı" dersi kapsamında Şef Erkan Kıyıcıoğlu ile Workshop etkinliği düzenlenmiştir.
Erken Şef öğrencilere banket organizasyonlarının özelliklerini, çalışılma şeklini ve işletmeler açısından önemini aktarmıştır.

Ziyafet organizasyonuna örnek olacak şekilde öğrencilerle ile birlikte soğuk başlangıç olarak Marine Izgara Kuşkonmaz ve Burrata, ana yemek olarak Beef Wellington Şambrak ve tatlı olarak Fesleğenli çilek sote hazırlanılmıştır. Öğrencilere menünün ve yemeklerin incelikleri aktarılmıştır. Bu güzel ve verimli etkinliğimiz için Program Başkanı Aslı Muslu Can'a ve Şef Erkan Kıyıcıoğlu' na teşekkürlerimizi sunuyoruz.